Disclaimer
back
next
Accountmanager
Vacature Accountmanager

Over Scheepens
Scheepens Reclame is een full service marketing reclame-bureau in Tilburg. Al ruim 40 jaar zijn we zeer succesvol en uitgegroeid tot 1 van de grootste bureaus van Zuid-Nederland. Om ook de komende 40 jaar succesvol te zijn, zitten we midden in een veranderproces. Afgelopen jaar hebben we ons team versterkt met een Strategy Director, Creative Director en is het Account team opnieuw ingericht.

Scheepens staat voor Samen. Want de beste reclame maken we samen. Samen met onze klant en samen met onze collega’s. Om zo tot het beste werk te komen. Voor retail, b-to-c en b-to-b klanten maken we effectieve en creatieve oplossingen voor communicatievraagstukken op het gebied van strategie, concept, media, thema en actie.

Functie omschrijving Accountmanager (40/u)
Als gedreven Account Manager neem je zowel in- als extern de leiding. Je bent verantwoordelijk voor een divers klantenpakket, werk nauw samen met je collega’s en klanten. En vertegenwoordig je de organisatie. Je: 
• Legt en onderhoudt klantcontact
• Achterhaalt klantbehoeften
• Waakt over het niveau van dienstverlening en draagt zorg voor een optimale klanttevredenheid
• Initieert, coördineert en faciliteert

Profiel Account Manager
• Beschik je over een afgeronde, relevante opleiding op HBO-niveau en heb je minstens 3 jaar werkervaring opgedaan aan bureauzijde
• Ben je een volwaardige sparringpartner geweest voor klanten, directie, afdeling strategy & creatie en je collega's
• Heb je ervaring op grote, uitdagende accounts met landelijke dekking
• Heb je ondernemerschap, herken je kansen en ben je zeer eager
• Investeer je in jezelf en blijf je graag op de hoogte van de trends in de reclamewereld
• Begrijp je dat strategie de basis is van alles, maar dat je juist in executie het verschil maakt

Het aanbod
Wil je werken bij het tofste bureau van Zuid-Nederland? En werken voor gerenommeerde klanten met uitdagende vraagstukken. Dan hebben wij een full-time functie voor je, met uiteraard een auto, telefoon en laptop! Je komt te werken in een professionele omgeving, met veel ruimte voor ambitie en persoonlijke groei. Interesse: stuur je motivatie en CV naar info@scheepens.nl, tav Ewald Tan.

Kom werken bij Scheepens
Vacatures

Werken bij Scheepens reclame adviseurs is werken in het hart van Brabant. Vanuit daar zijn we iedere dag gezamenlijk bezig met het leveren van optimale communicatiekwaliteit voor onze klanten. Gezamenlijk, want een goed team is altijd beter dan een enkele speler. Kun jij ons team versterken? Dan zorgen wij ervoor dat jij een betere speler wordt. 


Open sollicitatie

Is er momenteel geen geschikte vacature voor jou? Niet getreurd, mensen met talent en passie voor het vak kunnen we altijd gebruiken. Stuur hier je open sollicitatie.