Het is dat er wetgeving rond het thema cookies bestaat, anders konden we er erg kort over zijn. Wij gebruiken cookies alleen om te zorgen dat onze site optimaal werkt en u er soepel en prettig doorheen kunt bladeren. De enige gegevens die we opslaan, zijn de gegevens die u opgeeft als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen. En we geven al helemaal niks aan derden. Die hebben namelijk niks te maken met wat u op onze site doet.

Dat gezegd hebbende, volgt nu de juridisch correcte omschrijving van ons privacy statement. Gaat u er maar eens goed voor zitten.


Contactgegevens

De website, www.scheepens.nl staat onder beheer van Scheepens Reclameadviseurs BV. Zo noemen we onszelf niet meer, maar zo staan we wel ingeschreven bij de KvK.


Dit zijn onze contactgegevens:

Scheepens Reclameadviseurs
Sportweg 28-32
5037 AC Tilburg
Postadres:
Postbus 954
5000 AZ Tilburg
Telefoon: (013) – 5950900
e-mail: info@scheepens.nl


Cookies

Onze site maakt gebruik van cookies. Dat zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer geplaatst worden. Niet echt erop, als bovenop uw monitor, maar op uw harde schijf. Afijn, u begrijpt wat we bedoelen. Deze cookies bewaken functionaliteiten van onze site en helpen ons de site te analyseren en te verbeteren waar nodig.

Als u daar niks van wilt weten, kunt u de cookies weigeren. Dan kan het gebeuren dat u informatie mist of dat sommige onderdelen niet functioneren. Echt grote rampen zullen echter uitblijven.


Persoonsgegevens

Scheepens respecteert uw privacy. We verklaren dat we uw persoonsgegevens netjes, zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen. Dat doen we volgens de geldende wetgeving op dit gebied. Als u uw gegevens achterlaat op www.scheepens.nl, gaat u er mee akkoord dat we die gegevens volgens die wetgeving behandelen.

Verwerking van persoonsgegevens

Als u gegevens achterlaat, komen die per mail bij ons terecht. Als u zich inschrijft op de nieuwsbrief, parkeren we ze ook in onze database. Zodat we nooit kunnen vergeten u een nieuwsbrief te sturen. Dat zou niet leuk zijn, want daar heeft u immers om gevraagd.

Hieronder vindt u voorbeelden van persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@scheepens.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken

Scheepens Reclameadviseurs BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Scheepens Reclameadviseurs BV analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Scheepens Reclameadviseurs BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld ofwel zo lang als dat wettelijk verplicht wordt.

Delen van persoonsgegevens met derden

Scheepens Reclameadviseurs BV verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Scheepens Reclameadviseurs BV blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Scheepens Reclameadviseurs BV gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Scheepens Reclameadviseurs BV gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Scheepens Reclameadviseurs BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@scheepens.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Scheepens Reclameadviseurs BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Scheepens Reclameadviseurs BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@scheepens.nl

Op deze privacyverklaring is Nederlands recht van toepassing.


Internetsites van derden

Wij hebben geen invloed op wat anderen doen. Dus dit privacy statement geldt niet voor sites die door links of embedding met onze site verbonden zijn.


Wijzigingen privacy en cookie statement

We hebben ons laten vertellen dat we dit statement mogen veranderen als we dat willen / moeten / nodig vinden / niks te doen hebben. Als we dat doen, vermelden we dat op onze site.