Stage volgens...


Lees de ervaringen van onze stagiairs. Een stage bij Scheepens is geen mappen ordenen, koffie halen voor de baas of ander werk waarbij je je hersenen in standby kunt zetten.

In januari beginnen en iets voor jou?

Stuur dan een e-mail naar info@scheepens.nl. Doe ons een enorm plezier en vermeld in het onderwerp bij welke afdeling je terecht wilt komen. Let op: bij account en creatie is er alleen ruimte voor meeloop-stages.

Account stage

Als projectmanager ga je samen met een accountdirector aan de slag voor klanten. De projecten komen bij ons binnen en wij zorgen ervoor dat de studio aan de slag kan met de vraag van de klant. Voordat het zover is moet een projectmanager alle informatie duidelijk hebben. Zoals: “Wat zijn de kosten van het project?”,  “Wat bedoelt de klant met deze vraag?”,  “Wat heeft de studio nodig om zo snel/ makkelijk mogelijk aan de slag te kunnen?”.  Om deze informatie te krijgen mail je veel, bel je regelmatig met klanten en ga je ook weleens naar klanten toe voor een afspraak. De stagiair bij account gaat voornamelijk werken voor Unilever. Dit is erg leuk om te doen, want bijna alle uitingen die Scheepens als reclamebureau maakt, zie je terug op in de winkel. Verder werk je ook voor andere merken en mag je zo nu en dan mee naar een fotoshoot of helpen bij de opnames voor een nieuwe campagne.

Dus ben jij proactief, heb je graag de touwtjes in handen en draai jij je hand niet om voor het betere regelwerk?  Solliciteer dan nu voor de stageplek bij account! Stuur een mail naar info@scheepens.nl en zet in het onderwerp “stage account”.

DTP stage

Bij DTP maak je uitingen helemaal af, zodat ze naar de drukker gestuurd of gepubliceerd kunnen worden. Je krijgt te maken met flyers, folders, posters en ander drukwerk. Je ontvangt tekst- en/of beeldmateriaal van de ontwerpers en maakt dit met behulp van verschillende programma’s geschikt voor publicatie.
Dit is een hele leuke stage plek, je mag meewerken aan echte opdrachten voor klanten waaronder: Lipton, Ola, Keukenkampioen en nog veel meer. Elke dag is anders en alle klussen zijn verschillend. Dat vind ik zo leuk, het gaat niet vervelen!

Solliciteer dan nu voor de stageplek bij DTP! Stuur een mail naar info@scheepens.nl en zet in het onderwerp “stage DTP”.

Creatie stage

Bij Scheepens ben je geen stagiair, maar maak je deel uit van het team. Met team Creatie bedenk je duizend fantastische ideeën en werk je de beste uit tot spetterende campagnes. Lipton, Mora en Belisol zijn slechts enkele grote merken waarvoor je zal werken. Zet een nieuw product of dienst in de markt. Bedenk een boodschap waarmee je de harten van consumenten weet te veroveren. Presenteer concepten, ontwikkel en bedenk communicatiemiddelen, ontwerp nieuwe identiteiten en online als offline content. Van Idee tot campagne. Tijdens mijn stage heb ik ideeën mogen omzetten tot pakkende campagnes waarmee de doelgroep bereikt kon worden.

Solliciteer dan nu voor de stageplek bij creatie! Stuur een mail naar info@scheepens.nl en zet in het onderwerp “stage creatie”.

Video stage

Ik ben stagiaire bij Studio-Tegenlicht, een klein videobedrijf binnen Scheepens. Bij deze stage heb je regelmatig leuke shoots en werk je dagelijks met Premiere Pro en After Effects. Je mag veel creatieve input geven en je leert in een korte tijd erg veel! Een stage die ik iedereen met passie voor video zou aanbevelen.

Solliciteer dan nu voor de stageplek bij Studio-tegenlicht! Stuur een mail naar info@studio-tegenlicht.nl en zet in het onderwerp “stage video”.

Dit doen we

Strategie

Merkstrategie, workshops, inzichten, trends, customer journeys

Concept

Geïntegreerde campagnes, ATL, BTL en (sociale) activaties

Productie

Video en film, print, online, social

Data intelligence

Campagne management, big data, optimalisatie, advies

Voor wie werken we?


En dit zijn nog maar een paar van de bedrijven waar je mee gaat werken.

Tussenstop


Tot het zover is, zitten we hier in het oude postkantoor. Op nummer 390. Met uitzicht op het station. Stiekem toch alvast in de Spoorzone.